Beşikdüzüspor'un stat çağrısı

 Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Cengiz Karadeniz, ilçenin Akkese köyüne yapılması planlanan stadın ulaşım sorununun bulunduğunu belirterek, stadın ilçenin sahilindeki dolgu alanına inşa edilmesini istedi. Karadeniz, ilçede düzenlediği basın toplantısında, A

Beşikdüzüspor'un stat çağrısı

 

Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Cengiz Karadeniz, ilçenin Akkese köyüne yapılması planlanan stadın ulaşım sorununun bulunduğunu belirterek, stadın ilçenin sahilindeki dolgu alanına inşa edilmesini istedi.
 
Karadeniz, ilçede düzenlediği basın toplantısında, Akkese köyünde stat yapılması planlanan araziyi yönetim kurulu üyeleriyle incelediklerini söyledi.
 
Söz konusu arazide stat olabileceğini belirten Karadeniz, şöyle konuştu:
 
"O alanda stat olur. Ama bizim işimizi görecek bir şekilde olacağına inanmıyorum. Buranın yol sorunu var, uzaklık sorunu var, yüksek bir yer. Tesis ve idman sahası için dört dörtlük bir yer. Kamp için tam bize göre bir yer. Ancak yol maliyeti çok yüksek olur. Yol parasına ilçe merkezinden çok daha güzel bir arazi kamulaştırması yapılabilir. Buraya stat yapılsa bile yine Vakfıkebir'de maçlarımızı oynayacağız. Çünkü Vakfıkebir daha yakın"
 
Beşikdüzü sahilindeki dolgu alanında stat yapılmasının daha uygun olacağını anlatan Karadeniz, "Bu alanda dört dörtlük bir stat yapılabilir. Buranın projesi hazırlattık ve Ankara'ya gönderdik. Şimdi projemizin cevabını bekliyoruz. Akçaabat'ta, Çarşıbaşı'nda, Vakfıkebir'de, Eynesil'de statlar sahil veya şehir merkezlerine yapılırken bizim stat neden ilçeye 4 kilometre uzaklıkta bir yere yapılacak" dedi.
 
Cengiz Karadeniz, tesis ve idman sahasının Akkese köyünde, stadın ise ilçenin sahilindeki dolgu alanına yapılması gerektiğini vurgulayarak, "İlçenin Akkese köyüne yapılacak stada karşı değiliz ama ulaşım sorunu yüzünden taraftarlarımız stada gelemez" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler