Beşikdüzüspor’da hayal kırıklığı

 TOPARLARACAĞIZBeşikdüzüspor’da oynanan futbolun skora yansımamasının hayal kırıklığı yaşanıyor. . Mavi-Beyazlı takımın başkanı Cengiz Karadeniz, lige istedikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını söyledi. Oynadıkları 4 maç sonunda sadece bir beraberlik

Beşikdüzüspor’da hayal kırıklığı

 

TOPARLARACAĞIZ

Beşikdüzüspor’da oynanan futbolun skora yansımamasının hayal kırıklığı yaşanıyor. . Mavi-Beyazlı takımın başkanı Cengiz Karadeniz, lige istedikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını söyledi. Oynadıkları 4 maç sonunda sadece bir beraberlik elde ettiklerini belirten Karadeniz, “Biran önce toparlanarak arzu edilen sonuçlara imza atmak hedefindeyiz” dedi.

KÖTÜ OYNAMADIK

Başkan Cengiz Karadeniz, “Şanssızlığın yakalarını bırakmadığını belirterek “Bir türlü  istenilen sonuçlara imza atamadık.  Oynadığımız futbolun skora yansımaması futbolcularımızda özgüven kaybına neden oldu Ancak bu hafta sahamızda konuk edeceğimiz Kastamonuspor’u yenerek kötü gidişe son vermek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler