Beşikdüzü'ne deprem iptali!

Belediye Vanspor maçı için Van’da bulunan Beşikdüzü Belediyespor’u Allah korudu.TFF 3.Lig de mücadele eden Trabzon temsilcisi Beşikdüzü Belediyespor’u Allah korudu. Bugün saat 15 oo da Van’da oynanacak olan karşılaşma öncesi dün Van’a giden Beşikdüzüspdor

Beşikdüzü'ne deprem iptali!

Belediye Vanspor maçı için Van’da bulunan Beşikdüzü Belediyespor’u Allah korudu.

TFF 3.Lig de mücadele eden Trabzon temsilcisi Beşikdüzü Belediyespor’u Allah korudu. Bugün saat 15 oo da Van’da oynanacak olan karşılaşma öncesi dün Van’a giden Beşikdüzüspdorlu oyuncular stadyuma geldiğinde Van’da deprem oldu Beşikdüzüspor antrenörü Gökhan Uzungüngör kaldıkları otelin yıkıldığı bilgisine ulaştıklarını belerterek” Biz şuanda maçın oynanacağı statdayız. Dün gece kaldığımız Akdamar Otelden stadyuma gelirken deprem olmamıyştı. Kafile Stadyuma geldiğin deprem oldu. Biz şuan maçın oynanacağı stadın içindeyiz. Stadın dışarısından çok sayıda ambulans ve itfaiye ve polis araçlarının siren seslerini duyuyoruz. Burada çok karmaşık bir durum mevcut. .Oyuncularımız psikolojik olarak çıok etkilendi.Onlarla uğraşıyoruz. Bizde herhangi bir şey yok.Maçın oynanacağı stadın içi güvenli.Ancak tribünlerde yer yer çatlaklar oluştu.Etrafımızda çok sayıda bina yıkılmış. Toz ve duman bulutu oluşu. Tam sağlıklı bilgiyi bizde alamıyoruz. Maçımız ertelendi. Akşam saatlerinde Trabzon’a dönmeyi planlıyoruz"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler