Beşikdüzü ilk fireyi verdi

 Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Beşikdüzüspor, ilk yenilgisini aldı. Lige fırtına gibi başlayan ve 5 haftada 11 puan toplayarak rakiplerine gözdağı veren “KONSANTRE OLAMADIK”Mavi-beyazlılar, deplasmanda karşılaştığı Manavgat Evrenskispor’a 5-1 gibi

Beşikdüzü ilk fireyi verdi

 

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Beşikdüzüspor, ilk yenilgisini aldı. Lige fırtına gibi başlayan ve 5 haftada 11 puan toplayarak rakiplerine gözdağı veren

“KONSANTRE OLAMADIK”

Mavi-beyazlılar, deplasmanda karşılaştığı Manavgat Evrenskispor’a 5-1 gibi farklı skorla mağlup oldu. Bu skorla adeta şoka uğrayan Beşikdüzüspor, taraftarını da üzdü. Teknik direktör Gökhan Uzungüngör, maça iyi konsantre olamadıklarını belirterek, “Oyunda dengeyi sağladık. İyide oynuyorduk. Fakat girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Özellikle ikinci yarıda çok pozisyon kaçırdık. Sonrasında 3 dakika içerisinde iki gol yedik. Bir oyuncumuzda kırmızı kart gördü. Daha da toparlayamadık” dedi.

“TELAFİ EDECEĞİZ”

Bu maçın geride kaldığını fazla büyütülmemesi gerektiğini vurgulayan Uzungüngör, “Bizim için ne skorla mağlup olduğumuz önemli değil. Sadece puan kaybı olarak görüyoruz. Eksiklerimizi gidereceğiz. Önümüzde Hacettepe maçı var. Bu maçı alıp kendimizi taraftarımıza affettireceğiz. Sahada üç puan için savaşacağız ve bunu telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor