Beşikdüzü hazırlıklarına başladı

İlçe Stadyumunda düzenlenen ilk idmana, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, Oğuz Belde Belediye Başkanı Şakir Yenigün, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fazıl Arıkan, Kulüp Başkan

Beşikdüzü hazırlıklarına başladı

İlçe Stadyumunda düzenlenen ilk idmana, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, Oğuz Belde Belediye Başkanı Şakir Yenigün, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fazıl Arıkan, Kulüp Başkanı Cengiz Karadeniz ile eski ve yeni yöneticiler katıldı.

Kulüp Başkanı Cengiz Karadeniz, idmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, birçok il takımının olmadığı bir ligde Beşikdüzüspor'a sahip çıkılmadığını savunarak, şunları kaydetti:

"Saha ve tesis konusunda yeterli desteği alamıyoruz. Bu konuda uğraş var, ama ilerleme yok. İlçemizde adliye kapandı. Niye, sahip çıkılmadığı için. Beşikdüzüspor'a da sahip çıkılmazsa o da kapanacaktır. Sahipsiz bir kulübün ayakta kalması mümkün değildir. Bu kulübün kıymeti bilinmeli. Beşikdüzü halkının, Beşikdüzüspor'a sahip çıkması gerekir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor