Beraberlik takımı Trabzonspor

Trabzonspor bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 16 maçın yarısından beraberlikle ayrıldı.Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yaptığı transferlerin karşılığını alamayarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, 2014-15 sezonunun ilk yarısında hedeflerinin bi

Beraberlik takımı Trabzonspor

Trabzonspor bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 16 maçın yarısından beraberlikle ayrıldı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yaptığı transferlerin karşılığını alamayarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, 2014-15 sezonunun ilk yarısında hedeflerinin bir hayli gerisinde kaldı. Bordo-mavili takım Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 16 maçın 8'inde berabere kalırken, 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi attığı 29 gole karşılık kalesinde 28 gol görürken, topladığı 23 puanla ilk yarıyı 6. sırada bitirdi.

EN ÇOK BERABERE KALAN TAKIM OLDU

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile birlikte en çok beraberlik elde eden takım oldu. Karadeniz ekibi ligde oynadığı 16 maçın 8'inde sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavili takım beraberliklerin 3'ünü Avni Aker'de elde ederken, 5 beraberliği ise deplasmanda oynadığı maçlarda aldı. Trabzonspor ligin ilk 4 haftasına beraberliklerle girerken, 16 puan yitirdi.

Trabzonspor'un bu sezon elde ettiği beraberlikler şöyle:

Kayseri Erciyesspor - Trabzonspor: 0-0
Trabzonspor - Fenerbahçe: 0-0
İ.Başakşehir - Trabzonspor: 1-1
Trabzonspor - Kasımpaşaspor: 1-1
Trabzonspor - Gaziantepspor: 4-4
Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 1-1
Burasspor - Trabzonspor: 3-3
Balıkesirspor - Trabzonspor: 2-2
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler