Benitez'den Trabzonspor yorumu

UEFA Avrupa Ligi L grubunu 2. sırada tamamlayan Trabzonspor'un bugün yapılan kura çekimi sonucunda rakibi olan İtalyan temsilcisi Napoli takımının Teknik Direktörü Rafael Benitez kura ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.Trabzonspor'un 'sert' bir rakip

Benitez'den Trabzonspor yorumu

UEFA Avrupa Ligi L grubunu 2. sırada tamamlayan Trabzonspor'un bugün yapılan kura çekimi sonucunda rakibi olan İtalyan temsilcisi Napoli takımının Teknik Direktörü Rafael Benitez kura ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un 'sert' bir rakip olduğunu söyleyen Benitez, "Türkiye deplasmanı her zaman zordur. Trabzon sert bir rakip. Bizi oldukça sıcak bir atmosfer bekliyor. Trabzonspor uluslararası bir takım. Onlara karşı bu kupada ne yapabileceğimizi göstermemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Artık Avrupa Ligi'nde bu seviyeden sonra kolay maç olmadığını dile getiren Benitez ilk maçın Türkiye'de oynanmasının da kendileri için dezavantaj olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor