Benimde Negro'm var mı diyecek ?

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonsporlu Didier Zokora'ya karşı kullandığı ırkçı söylemlerle ilgili basın toplantısı düzenleyecek.Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Joseph Yobo saat 16:00'da basın toplantısı düzenleyecek.Süper Final'de Fenerbahçe

Benimde Negro'm var mı diyecek ?

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonsporlu Didier Zokora'ya karşı kullandığı ırkçı söylemlerle ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Joseph Yobo saat 16:00'da basın toplantısı düzenleyecek.

Süper Final'de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından bordo-mavili futbolcu Didier Zokora, yaptığı açıklamada, Emre Belözoğlu'nun kendisine "pis zenci" diye hakaret ettiğini belirtmişti.

Zokora ayrıca, "Bu kesinlikle kabul edebileceğim bir durum değil. Benim için daha üzücü olan şu; Sow ve Yobo ile aynı takımın formasını giyen, onlarla kader birliği yapan bir oyuncunun, bir Afrikalı oyuncuya bu şekilde hakaret etmesi çok büyük bir utanç" demişti.

Bu gelişmenin ardından ise Emre Belözoğlu, yayıncı kuruluş Lig TV'ye canlı yayında bağlanarak; "Maçın içinde tansiyon yükseldiğinde, birbirimize ağır sözler söyledik. O da bana çok kötü sözler söyledi, benim de ağzımdan bazı kötü sözler çıkmış olabilir. Söylemiş olduğu kelimeyi de sarf etmiş olabilirim kabul ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Spor kamuoyunda bu yaşananların maçın fazlasıyla önüne geçmesinin ardından Emre Belözoğlu ve Joseph Yobo'nun bir basın toplantısı düzenleme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler