“Benim için çok duygusal bir maç olacak”

Trabzonspor’un eski teknik direktörü, Akhisar Belediyespor teknik direktörü Mustafa Akçay  Ziraat Türkiye kupasında yarın akşam karşılaşacakları Trabzonspor maçı öncesi Haber61.net’te özel açıklamalarda bulundu.Bu karşılaşmanın kendisi için çok duygusal b

“Benim için çok duygusal bir maç olacak”

Trabzonspor’un eski teknik direktörü, Akhisar Belediyespor teknik direktörü Mustafa Akçay  Ziraat Türkiye kupasında yarın akşam karşılaşacakları Trabzonspor maçı öncesi Haber61.net’te özel açıklamalarda bulundu.

Bu karşılaşmanın kendisi için çok duygusal bir maç olacağını belirten Akçay, benim için çok duygusal bir karşılaşma olacak doğduğum şehrin takımına karşı oynamak benim için tabi ki zor. Buraya kazanmak için geldik. Maçın skorundan çok bu karşılaşmanın anlamı benim için çok daha önemli. Bir dönem Teknik Direktörlüğünü yaptığım takıma karşı mücadele edeceğiz” dedi.

Öte yandan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ın as kadrosunda bulunan birçok oyuncusunu bu karşılaşma da oynatacağı belirtildi.

Özel haber: Tuncay Lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler