Benfica'nın şifresi çözüldü

Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi 3. ön elemede Benfica ile deplasmanda oynanacak olan maç öncesi geri sayım sürüyor. Bordo - mavili yönetim zorlu karşılaşmadan iyi bir skorla dönülmesi halinde futbolcularına jest yapmayı planlıyor. Rakibi en iyi şekilde an

Benfica'nın şifresi çözüldü

Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi 3. ön elemede Benfica ile deplasmanda oynanacak olan maç öncesi geri sayım sürüyor. Bordo - mavili yönetim zorlu karşılaşmadan iyi bir skorla dönülmesi halinde futbolcularına jest yapmayı planlıyor. Rakibi en iyi şekilde analiz ederek değerlendirmede bulunan teknik patron Güneş ise, maça 3 gün kala antrenmanları basına ve taraftara kapattı. Tecrübeli teknik adam, yaptıracağı çalışmalarda rakibin taktik anlayışı ve oyun kurgusuna göre önlemler almayı planlıyor. Güneş'in takımda bazı futbolculara da ekstra sorumluluklar yüklemeyi planladığı ve bir çok mevkide oynatacağı isimleri kesinleştirdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor