Benfica'dan dostluk yemeği!

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz Benfica Kulübü, Trabzonspor Yönetim Kurulu ve UEFA temsilcisine bugün bir yemek verdi.Yemeğe her iki kulüp yönetim kurulu üyeleri, UEFA Temsilcisi Stanislaw Speczik, Portekiz ve Benfica'nın dünyaca ünlü yıldızı olarak tanı

Benfica'dan dostluk yemeği!

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz Benfica Kulübü, Trabzonspor Yönetim Kurulu ve UEFA temsilcisine bugün bir yemek verdi.

Yemeğe her iki kulüp yönetim kurulu üyeleri, UEFA Temsilcisi Stanislaw Speczik, Portekiz ve Benfica'nın dünyaca ünlü yıldızı olarak tanınan efsane futbolcu Eusebio ile Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Genel Sekreter Hasan Yener, Trabzonspor Kulübü olarak Lizbon'da ağırlanmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “İki takımın oyuncuları birbirlerine üstünlük sağlayabilmek adına sahada kıyasıya bir mücadele içerisinde olacaklar. Ancak bu mücadelede eminiz ki hiçbir zaman sporun dostluk, barış ve kardeşlik ruhunu simgeleyen fair-play ölçülerinin dışına taşmayacaktır” dedi.

Benfica İkinci Başkanı Rui Cunha ise bu akşam oynanacak müsabakının dostça geçmesini ve hakedenin kazanmasını temenni etti.

Yemek sonrası yönetimler arasında karşılıklı hediye alış verişi yapıldı. Ayrıca Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın efsane futbolcu Eusebio'ya Trabzonspor rozeti hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler