Benfica maçı İstanbul'da!

Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turunda Benfica ile oynayacağı rövanş karşılaşmasının İstanbul’da olması kararlaştırıldı. Karara gerekçe olarak Trabzon’da 23-30 Temmuz tarihleri arasında organize edilen Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nın açılı

Benfica maçı İstanbul'da!

Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turunda Benfica ile oynayacağı rövanş karşılaşmasının İstanbul’da olması kararlaştırıldı.

Karara gerekçe olarak Trabzon’da 23-30 Temmuz tarihleri arasında organize edilen Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nın açılış ve kapanış törenlerinde Hüseyin Avni Aker Stadı’nın kullanılacak olması gösterildi.

Törenler için yapılacak düzenlemeler nedeniyle stadyumun gerek zemini gerekse de tribünlerinin 3 Ağustos’taki Benfica maçına yetiştirilmesinin mümkün olmadığı açıklandı.

Bunun üzerine  gerekli yazışmalar yapılarak, söz konusu müsabakanın daha önce UEFA’ya bildirilen stadlar arasında yer alan İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması uygun görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor