Ben Selçuk İnan'ı tanımıyorum ki...

Başkan Sadri Şener'e Selçuk İnan'ı sorup, "Türkiye'de ve buradaki bazı gazetelerde bizim Selçuk İnan'ı alacağımız yönünde haberler çıktı. Ama ben Selçuk'u tanımıyorum. Bizim üzerimizden reklam yapıldı" dedi. Bunun üzerine Başkan Sadri Şener'de Selçuk'un G

Ben Selçuk İnan'ı tanımıyorum ki...

Başkan Sadri Şener'e Selçuk İnan'ı sorup, "Türkiye'de ve buradaki bazı gazetelerde bizim Selçuk İnan'ı alacağımız yönünde haberler çıktı. Ama ben Selçuk'u tanımıyorum. Bizim üzerimizden reklam yapıldı" dedi. Bunun üzerine Başkan Sadri Şener'de Selçuk'un Galatasaray'a transfer olduğunu söyledi.

Selçuk'un menajeri, transferden önce Selçuk'un Sevilla'ya transfer olacağı yönünde açıklamalar yapmıştı. Selçuk da, Trabzonspor kulübüyle Avrupa'ya transfer olacağını söyleyip yollarını ayırmış ancak ardından Galatasaray ile sözleşme imzalamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor