'Ben olsam Selçuk'u oynatmam'

Sadri Şener, Volkan Şen'in taraftardan tepki görmemesi için Bursa'da oynamayacağını söyledi, "Mesela ben Galatasaray'ın yerinde olsam Selçuk'u Trabzon'da oynatmam" diye konuştu.Trabzonspor, sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Volkan Şen'i bugünkü

'Ben olsam Selçuk'u oynatmam'

Sadri Şener, Volkan Şen'in taraftardan tepki görmemesi için Bursa'da oynamayacağını söyledi, "Mesela ben Galatasaray'ın yerinde olsam Selçuk'u Trabzon'da oynatmam" diye konuştu.

Trabzonspor, sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Volkan Şen'i bugünkü karşılaşmada oynatmama kararı aldı.

GÜNEŞ'İN KAPISINI ÇALDI
Bordo-mavili yönetim, herhangi bir centilmenlik anlaşması olmamasına rağmen yıldız oyuncunun Bursa deplasmanında taraftar tepkisi ile karşılaşmaması için Teknik Direktör Şenol Güneş'in kapısını çaldı. Güneş'in de Volkan'ın oynamaması fikrine sıcak yaklaştığı ve bu oyuncuyu kadroya almadığı öğrenildi.

Devamı sayfa 2'de... Hatalar Asgariye İnmeli!

 

 

Bu arada Başkan Sadri Şener, bu tip girişimlerin futbolcuyu koruma adına yapıldığına dikkat çekti, "Mesela ben Galatasaray'ın yerinde olsam Trabzon'daki karşılaşmada Selçuk'u oynatmam. Bu doğru bir şey mi diye sorarsanız, 'hayır' derim. Ancak futbolcunun karşılaşabileceği yoğun tepkiyi önlemek için bazen böyle davranmak gerekebilir" ifadelerini kullandı.

HATALAR ASGARİYE İNDİRİLMELİ
Teknik Direktör Şenol Güneş ise Bursa deplasmanı öncesi oyuncularını, CSKA Moskova maçında yapılan hataların tekrarlanmaması konusunda uyardı, "Hatalarımızı asgariye indirip, takım disiplinini sahaya yansıtmalıyız. Savunmaya yardımcı olmak her futbolcunun görevidir. Bursaspor'un gücünü anlatmama gerek yok. Çok dikkatli olmazsanız Moskova'daki sorunlarla karşı karşıya kalabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor