"Ben olsam Boztepe'ye şike anıtı dikerim"

Yeşilcam’ın ünlü oyuncusu Trabzonlu Tanju Gürsu önemli açıklamalarda bulundu. Gürsu,Trabzonspor’un son durumunu değerlendirirken şike ile çalınan kupa için onlarca kez söz verilmesine rağmen hala yapılmayan şike anıtı hakkında da konuştu. “Ben Trabzon’da

"Ben olsam Boztepe'ye şike anıtı dikerim"
Yeşilcam’ın ünlü oyuncusu Trabzonlu Tanju Gürsu önemli açıklamalarda bulundu.
 
Gürsu,Trabzonspor’un son durumunu değerlendirirken şike ile çalınan kupa için onlarca kez söz verilmesine rağmen hala yapılmayan şike anıtı hakkında da konuştu.
 
Ben Trabzon’da idareci olsam, mesela Belediye Başkanı olsaydım, çok samimi söylüyorum Boztepe’nin üzerine devasa bir şampiyonluk kupası yaptırır koyardım.” diyen Gürsu “ Hatta kupanın üzerine haksızlığın tarihini de atarak, bu kupa Trabzonspor’un verilmeyen Şampiyonluk kupasıdır diye yazardım. Bu konuda çok samimiyim gerçekten böyle bir imkanım olsa tıpkı Amerika’nın New York kentinde ki Özgürlük Anıtı gibi havadan, karadan, denizden gelen herkesin görebileceği büyüklükte bir kupa yaptırır Boztepe’nin en tepesine o kupayı koyardım ve bu şekilde herkese o kupanın büyük haksızlıklarla, yasal olmayan yollar ile Trabzon’un elinden alındığının bir kez daha her geliş dönüşlerinde gösterirdim. Umarım ben bunu dile getirdikten sonra yetkililer bu fikir üzerinde dururlar ve gerçekten dikkate alıp böyle bir girişimde bulunurlar. Bu anlamda bizde en azından fikir sunma anlamında katkıda bulunmuş oluruz.  “ ifadelerini kullandı.
 
Gürsu şike olayını değerlendirirken “şike” kelimesinin çok ağır olduğunu belirterek “ Zaten bu tarz şeyleri Türkiye’de yapmayan kulüp yok. Kimi hatır için kimi para için yapar. Ama Fenerbahçe olayında elde deliller var. Bu delillerin içerisinde Mahkeme ve Yargıtay kararları var. Bütün hukuki yasal durumlara rağmen bu kupa bir türlü asıl sahibine verilmiyor. Biz bu kupayı yasal olarak Trabzon’a getirebileceğimizi zannetmiyorum ama bu kupa gönüllerde Trabzonspor’undur.” dedi.
 
Trabzonspor’un son günlerde kendi içerisinde yaşadığı huzursuzlupa da değinen ünlü oyuncu “ Trabzonspor’un muhaliflerini Trabzonspor’un içinde aramak gerekiyor. Şimdi bazı insanlar Trabzonspor’u kendi malları gibi görüyorlar. Yani biz olmazsak Trabzonspor olmaz gibi düşünüyor. O iş öyle değil çünkü onlar yokken Trabzonspor’u biz Trabzonspor yaptık biz elimizi ayağımızı çektik ama bizim bıraktığımız Trabzonspor ayakta durdu. “

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler