Ben niye mücadele ediyorum!

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce ve Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın bordo-mavili kulübe yaptığı ziyarete ve onları ağırlayan asbaşkan Nevzat Şakar'a yönelik tepkisini sürdürdü. Ziyaretten kendisinin haberdar olma

Ben niye mücadele ediyorum!

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce ve Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın bordo-mavili kulübe yaptığı ziyarete ve onları ağırlayan asbaşkan Nevzat Şakar'a yönelik tepkisini sürdürdü. Ziyaretten kendisinin haberdar olmadığını söyleyen Şener, "Ben de Halk Partili bir aileden geliyorum. Bu ziyarete kızmakta haksız mıyım? Şike sürecinde gidip Fenerbahçe'den forma alan Kılıçdaroğlu, 'Kupa Fener'in' diyor. O partinin üyeleri de gelip Trabzonspor'u ziyaret ediyor. Bunu bana haber vermiyorlar. Bize sorulmayacaksa bizim orda durmamızın anlamı yok" dedi.
 
BİZ DE O ZAMAN BU İŞİ KABULLENELİM, YATALIM AŞAĞIYA
CHP'nin şike sürecindeki tavrını eleştiren başkan Şener, şöyle devam etti: "Bu işi benim kendi yöneticilerim unutturmaya çalışıyor. CHP'yi bu konuyla ilgili pir pak görürsen o zaman bana yazık değil mi? Benim ayağım ortada. Bir tarafta CAS ile uğraşıyorum. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidiyorum. Dosya hazırlıyorum, gönderiyorum. Beni o zaman bu işle niye uğraştırıyorsunuz. Biz de kabullenelim bu işi herkesin istediği gibi, yatalım aşağıya. Kimseye de bir laf etmeyelim. Herkesin istediği de bu zaten. CHP'yi kabul edersin. Alırsın karşına dersin ki, 'Bana bu Fenerbahçe'yi ziyaretinizi anlatır mısınız?' Onu sorarsın."
 
BEN CANIMLA UĞRAŞIYORUM, NE YAPARLARSA YAPSINLAR
Hiçbir AK Parti mensubunun şike sürecinde Fenerbahçe başkanından gidip forma almadığını belirten Şener, "Şike sürecinde AK Partililer özellikle bu duruma dikkat ettiler. Hiçbiri de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi gidip F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan forma almadılar. Siyaset yapıyorsan bunlara dikkat edeceksin" ifadesini kullandı. Şener, asbaşkan Nevzat Şakar'ın istifasını isteyip istemediği konusunda ise, "Bilmiyorum, ne yaparsa yapsınlar. Herkes serbest. Ben kendi canımla uğraşıyorum. Doktorum, MP Antalya maçına gitmememi istedi. Bir hafta yokum. Gidip bir yere dinleneceğim" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor