Ben giderim onlar kalır

“Ben giderim bu oyuncular burada kalır” diyen teknik direktör Mustafa Akçay, “Takımın olumsuz yönde yol almasını sağlamak adına zemin hazırlamak hiç de doğru değil. Benim taraftarım kendi çocuğunu sokağa atmaz. Bu takıma sahip çıkalım”  şeklinde konuştu.T

Ben giderim onlar kalır

“Ben giderim bu oyuncular burada kalır” diyen teknik direktör Mustafa Akçay, “Takımın olumsuz yönde yol almasını sağlamak adına zemin hazırlamak hiç de doğru değil. Benim taraftarım kendi çocuğunu sokağa atmaz. Bu takıma sahip çıkalım”  şeklinde konuştu.

TEPKİLER ŞAŞIRTTI

Trabzonspor Avrupa tarih yazıp, gruptan çıkma yolunda dev bir adım atarken, Legia Varşova maçında tribünlerin dolmaması, Henrique’nin oyundan çıkarken taraftarların kendisine tepki göstermesi hem teknik direktör Mustafa Akçay’ı hem de Bordo-Mavili oyuncuları şaşırttı. Akçay, taraftarların ilgisizliğine ve tepkisine, “Bu şehirde ne oluyor?” sorusunu sorarak cevap ararken, hep birlikte birlik olarak zorlukları aşacaklarını söyledi.

TATMİNSİZLİK HAKSIZLIK

Akçay, Trabzonspor’u yukarılara taşımak için mücadele eden onurlu insanlara sahip olduklarını söylerken, “Bu şehirde bir şeyler oluyor. Takımın olumsuz yönde yol almasını sağlamak adına zemin hazırlamak hiç de doğru değil. Hoşgörü ve sevgi çocuğun büyümesini, felsefenizin yükselmesine etken öğelerdir. Benim taraftarım ve insanım bu ülkeye futbolla ilgili dersler veren bir kitle. Kendi yavrusunu, kendi çocuğunu sokağa atmaz. Bu çocukların hepsi onurlu insanlar ve onlarla gurur duyuyorum. Tatminsizlik bu oyuncular en büyük haksızlıktır” dedi.

BEN GİDERİM ONLAR KALIR…

Tepkiler nedeniyle oyuncu değiştirmeyeceğinin de altını çizen Akçay, “Oyuncularımızı tanımadan, hallerini bilmeden saldırmak doğru değil. Trabzonspor taraftarının büyük beklentiler içinde olarak bu günlere geldiklerini biliyorum. Sadece biraz daha hoşgörü istiyorum. Taraftarlarımıza küsmeyiz, darılmayız. Eleştirilebiliriz, her şeyi göğüsleyebiliriz. Ancak bu çocukların enerjilerini almamak gerek. Ben giderim, ancak onlar burada kalacaklar. Bazı oyuncular gönülden sözlenmişler bu kulüple. Onları sahiplenmeli ve korumalısınız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler