Ben de asker çocuğuyum dedi ve...

Asker çocuğu olan TRT 1'deki Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.Önce 24 şehit ardından deprem acısı... TRT'nin Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen, her iki acıyı da canlı yayında dile getirmeye niyet et

Ben de asker çocuğuyum dedi ve...

Asker çocuğu olan TRT 1'deki Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Önce 24 şehit ardından deprem acısı... TRT'nin Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen, her iki acıyı da canlı yayında dile getirmeye niyet etti. Depremden sonra söz şehitlere gelince asker çocuğu olan Ersin Düzen, gözyaşlarını tutamadı.

HEM AĞLADI HEM SEBEBİNİ ANLATTI
Bunun üzerine programı bir süre Stadyum yorumcuları götürdü. Kendini toparlamaya çalışan Ersin Düzen hem ağladı hem sebebini şu sözlerle anlattı:

"Özür diliyorum tabi ki benim şehit haberlerindeki duygularım çok farklı oluyor. Televizyon karşısında bile izlemek çok zor oluyor. Çocukluğumda ben bunu ailemle yaşadım. Babamı kapıdan uğurlarken hep belki de son kere sarıldığımı düşünürdüm. Aklımız hep operasyonda olan babamdaydı. Ekranın karşısına geçince babamın adını şehitler arasında görür müyüm acısı yaşıyordum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler