Ben Arfa Türkiye'ye mi geliyor?

Samuel Eto'o'yu alarak transfere renkli bir giriş yapan Antalyaspor'un yeni hedefinin Hatem Ben Arfa olduğu iddia edildi. Fransa'nın Nice Matin gazetesi, Ben Arfa'nın Nice'in yaptığı teklifi reddettiğini, tecrübeli oyuncunun hali hazırda Antalyaspor ile g

Ben Arfa Türkiye'ye mi geliyor?

Samuel Eto'o'yu alarak transfere renkli bir giriş yapan Antalyaspor'un yeni hedefinin Hatem Ben Arfa olduğu iddia edildi. Fransa'nın Nice Matin gazetesi, Ben Arfa'nın Nice'in yaptığı teklifi reddettiğini, tecrübeli oyuncunun hali hazırda Antalyaspor ile görüşme halinde olduğunu yazdı.

Valdes planı suya düştü

Antalyaspor'un Victor Valdes hayallerini İspanyol kalecinin menajeri Gines Carvajal sonlandırdı. AS gazetesine konuşan Carvajal, "Türkiye'den birileri ile temaslarım oldu. Ama Antalyaspor başkanıyla hiç görüşmedim. Onu tanımıyorum. Valdes'in Antalyaspor'a gitmek gibi bir kariyer planı yok" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler