Belözoğlu için 2 yıl hapis isteniyor

İstanbul Beykoz Kanlıca'da geçtiğimiz Kasım'da meydana gelen olayda, futbolcu Emre Belözoğlu, Porsche cipini çizdiği gerekçesiyle 61 yaşındaki emekli polis Nazlı D. ile tartıştı. Belözoğlu, şoförünün kullandığı otomobiliyle olay yerinden ayrılıktan sonra,

Belözoğlu için 2 yıl hapis isteniyor

İstanbul Beykoz Kanlıca'da geçtiğimiz Kasım'da meydana gelen olayda, futbolcu Emre Belözoğlu, Porsche cipini çizdiği gerekçesiyle 61 yaşındaki emekli polis Nazlı D. ile tartıştı. Belözoğlu, şoförünün kullandığı otomobiliyle olay yerinden ayrılıktan sonra, Nazlı D. de önce 155 Polis İmdat Hattı'nı aradı. Ardından da polis merkezine giderek, Belözoğlu ile şoförü Akyüz'ün kendisine hakaret ve tehditte bulunduğunu öne sürerek şikayetçi oldu.

Şoförü ile birlikte gece yarısı polis merkezine giderek ifade veren Belözoğlu, hakaret ve tehdit iddialarını yalanlayarak, kendi otomobiliyle birlikte birçok araca zarar verip çizdiğini iddia ettiği Nazlı D.'den şikayetçi oldu.

Soruşturmasını tamamlayan Beykoz Cumhuriyet Savcılığı Belözoğlu hakkında, Nazlı D.'ye "Sen nasıl bir kadınsın, ahlaksız kadın" diye hakaret ettiği gerekçesiyle TCK125/1- 4 maddesince hakaret suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Savcılık, kaldırıma park etmesine kızdığı için de Belözoğlu'nun cipini çizdiği gerekçesiyle Nazlı D. hakkında da TCK. 151. maddesince "mala zarar vermek" suçundan 4 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle sulh ceza mahkemesine dava açtı. Belözoğlu ile Nazlı D.'nin yargılanması sulh ceza mahkemesinde başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor