Belözoğlu F.Bahçe'yi reddetti

F.Bahçe, ‘Alex formülü’nü uygulamak istediği Emre Belözoğlu’ndan da olumsuz yanıt aldı. Tecrübeli oyuncu 2 yıllık teklifi reddetti. Spor medyası, son 2 haftada gözle görülür bir düşüş yaşayan Emre Belözoğlu’ndaki değişimin sebebini merak ediyor.  Sebep bu

Belözoğlu F.Bahçe'yi reddetti

F.Bahçe, ‘Alex formülü’nü uygulamak istediği Emre Belözoğlu’ndan da olumsuz yanıt aldı. Tecrübeli oyuncu 2 yıllık teklifi reddetti.

 

Spor medyası, son 2 haftada gözle görülür bir düşüş yaşayan Emre Belözoğlu’ndaki değişimin sebebini merak ediyor.

 

Sebep bu mudur bilinmez ama milli yıldızla ilgili geçen günlerde sıcak bir gelişme yaşandı. Alex’le uzun görüşmeler sonucunda daha önce aldığı rakam olan 3.5 milyon Euro’yu 2 milyon 750 bine indirerek Trabzon maçı haftası sözleşme imzalayan sarı-lacivertli yönetim, aynı durumu Belözoğlu’nda da uygulamak istedi.

 

Gelecek sezonun sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yıllık 3.5 milyon Euro kazanan Emre’ye kaptanla aynı olan 2 milyon 750 bin Euro öneren ama yaklaşık 1 yıl kalan kontratı 3 yıla uzatma teklifinde bulunan yönetim, olumsuz yanıt aldı.

 

Yönetim, Emre’nin gelecek sezon alacağı 3.5 milyon Euro’dan vazgeçip, 2 milyon 750 bin Euro’ya oynamasını isterken, koz olarak da 1 yıl değil, 3 yıl daha kontratı kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler