Belkalem'i geri çevirdiler

Haber61 –Haber Servisi – Trabzonspor’un Cezayirli yıldızı Belkalem  Gürcistan’a geçmek için sarp sınır kapısına gittiğinde Sınır Muhafaza memurları tarafından ret cevabı ile karışılışınca şok oldu. Edinilen bilgiye göre; Costant ile birlikte Batum’a gitme

Belkalem'i geri çevirdiler

Haber61 –Haber Servisi – Trabzonspor’un Cezayirli yıldızı Belkalem  Gürcistan’a geçmek için sarp sınır kapısına gittiğinde Sınır Muhafaza memurları tarafından ret cevabı ile karışılışınca şok oldu. Edinilen bilgiye göre; Costant ile birlikte Batum’a gitmek isteyen Belkalem; Cezayir pasaportu ile giriş yapmak istedi.

Gümrükte görevli memurlar Belkalem’e “vizen olmadan giremezsin.”dedi. Costant’ın girdiğini ifade eden Belkalem’e görevliler “ Cezayir’in Gürcistan ile bir vize anlaşması yok. Bu nedenle senin girebilmen için vize gerekli.”ifadelerine yer verildi. Belkalem sonrasında Trabzon’a geri döndü.

Costant Belkalem’i bırakarak Batum’a girdi ve burada sigara ve alkol ile çektirdiği fotoğraflar başına dert oldu. Ersun Yanal tarafından ceza verilebileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor