Belediyespor Boks takımı 3. oldu

 Kilosunda rakiplerine tek sayı vermeyen Furkan Ulaş Memiş, turnuvanın en teknik boksörü seçildi. 17-21 Ekim tarihinde Tokat’ta yapılan Türkiye Kulüpler Boks Şampiyonası’nda Trabzon Belediyespor Boks takımı 3. oldu.  16 Takımın katıldığı ve bu yıl ilk kez

Belediyespor Boks takımı 3. oldu

 

Kilosunda rakiplerine tek sayı vermeyen Furkan Ulaş Memiş, turnuvanın en teknik boksörü seçildi.

 

17-21 Ekim tarihinde Tokat’ta yapılan Türkiye Kulüpler Boks Şampiyonası’nda Trabzon Belediyespor Boks takımı 3. oldu.

 

16 Takımın katıldığı ve bu yıl ilk kez yapılan kulüpler arası boks turnuvasına Trabzon Belediyespor Antrenörü Cahit Süme başkanlığında 8 sporcu katıldı. Turnuvada Belediyespor takımından 54. kiloda Furkan Ulaş Memiş birinci olurken, 75 kiloda Kayahan Aksoy 2., 49. kiloda Murat Altuntaş da 3. oldular. Furkan Ulaş Memiş yaptığı maçlarda rakiplerine tek sayı bile vermeyerek turnuvanın en teknik boksörü seçildi.

 

Belediyespor Başkanı Nihat Demir, sporcularla gurur duyduklarını belirterek, “Amacımız salon sporlarında başarılı sporcular yetiştirmektir. Bu anlamda Furkan Ulaş Memiş ve diğer derece yapan arkadaşlarımız buna iyi birer örnektir. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler