Belediye'den TS'ye destek çağrısı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzonspor’un son haftalarda aldığı kötü sonuçlar dolayısıyla herkesin üzgün olduğunu ama henüz kaybedilmiş bir şeyin olmadığını kaydederek Trabzonspor’a destek verilmesi gerektiğini söyledi.Trabzon B

Belediye'den TS'ye   destek çağrısı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzonspor’un son haftalarda aldığı kötü sonuçlar dolayısıyla herkesin üzgün olduğunu ama henüz kaybedilmiş bir şeyin olmadığını kaydederek Trabzonspor’a destek verilmesi gerektiğini söyledi.


Trabzon Belediyesi Meclis Toplantısı'nda AK Parti Belediye Meclis üyesi Eyüp Kitapçı tarafından gündeme getirilen Trabzonspor Futbol Takımı’nın ve Yönetim Kurulu’nun son haftalardaki başarısızlığının gündeme taşınması gerektiği sözleri üzerine konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, “Gün beraberlik günüdür. Şu ana kadar kaybettiğimiz bir şey yoktur. Bu bakımdan tabi ki sizlerle birlikte, yönetim kurulumuzu, başkanımızı, teknik direktörümüzü ve bütün futbolcularımızın ziyaret ederek motivasyon ve moral değerlerini yukarılara çıkarmaya gayret ediyoruz. Hakikaten şunu söylemek lazım. Herkes elinden geleni yapıyor, yapmaya çalışıyor gayret ediyor. Gün birlik günü, beraberlik günü. Bugün takımımızın arkasında olmak gerekiyor.

Bu itibarla biz Trabzonspor’umuzun başkanına, teknik direktörüne ve futbolcularımıza sarılacağız, kucaklayacağız. Hep beraber yıllar sonra çok önemli bir noktada olduğumuz şampiyonluğu da aynı şekilde kucaklamaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki bu moral yapı ve bu ruhla inşallah bu yıl şampiyon olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor