Belediye'den Trabzonspor'a destek

 Ligde zor günler geçiren Trabzonspor’un Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında, taraftar desteğinin eksiksiz olması için Trabzon Belediyesi, harekete geçti.  Hafta sonu oynanacak karşılaşma için belediye otobüsleri

Belediye'den Trabzonspor'a destek

 

Ligde zor günler geçiren Trabzonspor’un Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında, taraftar desteğinin eksiksiz olması için Trabzon Belediyesi, harekete geçti. 
 
Hafta sonu oynanacak karşılaşma için belediye otobüsleri taraftarları maça taşıyacak. Stada uzak olan ilçelerden maça gelmek isteyen ve Trabzon Belediyesi’nden talepte bulunan taraftar gruplarına Trabzon Belediyesi ücretsiz olarak otobüs tahsis edecek.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’a kayıtsız ve şartsız destek verilmesi gerektiğini belirterek, “Trabzonspor’a hep destek tam destek vermek durumundayız. Pazar günü bütün stadımızın hınca hınç dolmasını arzu ediyoruz. Pazar günü ilçelerimizden maça gelmek isteyen taraftarlarımıza ücretsiz olarak otobüs tahsis ediyoruz. Belediyemizin tüm imkanları Trabzonspor’umuzun yanındadır” dedi.
 
Öte yandan Cumartesi ve Pazar günü Ankara’da yapılacak olan 4. Yerel Yönetimler Sempozyumuna katılacak olan Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun uçakla Trabzon’a gelerek tribündeki yerini alacak. Sisin uçuşları engellemesi halinde ise Gümrükçüoğlu kara yoluyla maça yetişeceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler