Belediye'den Gökhan Açıklaması

Milliyet gazetesinde yer alan Gökhan Süzen Trabzonspor'da haberi üzerine  İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şubesi Sorumlusu Kamil Dizar, açıklamada bulundu.İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şubesi Sorumlusu Kamil Dizar,  'Gökhan Süzen'in tran

Belediye'den Gökhan Açıklaması

Milliyet gazetesinde yer alan Gökhan Süzen Trabzonspor'da haberi üzerine  İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şubesi Sorumlusu Kamil Dizar, açıklamada bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şubesi Sorumlusu Kamil Dizar,  'Gökhan Süzen'in transferi için Trabzonspor ile anlaştıkları' yolundaki haberin doğru olmadığını söyledi.

Önümüzdeki hafta ligde Trabzonspor ile oynayacaklarını vurgulayan Dizar, ''Kesinlikle öyle bir anlaşma yok. Önümüzdeki hafta Trabzonspor ile maçımız var. Belli bir amaca hizmet eden düşünce bu. Önümüzdeki hafta Trabzonspor ile maçımız olması nedeniyle organize edilmiş, hangi amaca hizmet ettiği belli bir haber'' dedi.
 
Kamil Dizar, lig sonunda UEFA Kupası'na gitme hedeflerinin bulunduğunu dile getirerek, ''Satılık oyuncumuz yok. Hatta devre arasında 1-2 yabancı oyuncu alarak takıma takviye yapacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor