Belediye Buca'nın ipini çekti

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-1'lik skorla İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu. Bucaspor 65. dakikada Abdülkadir Özgen ile deplasmanda 1-0 öne geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 70. dakikada Orhan Ak'ın ters vur

Belediye Buca'nın ipini çekti

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-1'lik skorla İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu. 

Bucaspor 65. dakikada Abdülkadir Özgen ile deplasmanda 1-0 öne geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 70. dakikada Orhan Ak'ın ters vuruşunda direkten dönen topun kaleci Pavel Londak'ın sırtına çarparak ağlarla buluşması üzerine skorda dengeyi sağladı. Beraberlik golünden iki dakika sonra Gökhan Ünal'la İstanbul Büyükşehir Belediyspor'un bir topu direğe takıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmanın 85. dakikasında Filp Holosko'nun attığı golle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca İstanbul Büyükşehir Belediyespor üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Bu arada karşılaşmanın 83. dakikasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sol ayak bileği burkulan Gökhan Süzen sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor bu galibiyetin ardından puanını 37'ye yükseltirken, Bucaspor 21 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında Sivasspor'u, Bucaspor ise Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor