Belediye başkanı antrenör oldu

İzmir’in Tire İlçesi’nin ‘basketbol antrenörü’ lisanslı belediye başkanı Tayfur Çiçek, geçtiğimiz günlerde ilginç bir olaya imza attı.Basketbol ile ilgili haberler yayınlayan ‘basketfaul.com’un haberine göre Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ye

Belediye başkanı antrenör oldu

İzmir’in Tire İlçesi’nin ‘basketbol antrenörü’ lisanslı belediye başkanı Tayfur Çiçek, geçtiğimiz günlerde ilginç bir olaya imza attı.

Basketbol ile ilgili haberler yayınlayan ‘basketfaul.com’un haberine göre Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde yer alan Tire Belediyespor’un kadrosunda ‘yardımcı antrenör’ olarak görünen Çiçek, Petkimspor ile oynanan play-off rövanş maçı öncesi takımın antrenörü Cenk Dumlupınar’a haber göndererek, yardımcı antrenör olarak sahaya çıkacağını bildirdi. Dumlupınar, Çiçek’in maç sırasında işine müdahale edeceği düşüncesiyle görevi bıraktı. Sonuçta Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in yaptırdığı iki antrenmanla sahaya çıkan Tire Belediyespor, Petkim’i 65-58 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor