Belediye: 3 - Manisa: 2

Spor Toto Süper Lig'de 8 haftadır galibiyet yüzü görmeyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor'u 19 dakikada attığı üç golle mağlup etmeyi başardı.Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile manisaspor karşı karşı

Belediye: 3 - Manisa: 2

Spor Toto Süper Lig'de 8 haftadır galibiyet yüzü görmeyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor'u 19 dakikada attığı üç golle mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile manisaspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 3-2'lik skorla ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Efe İnanç, 16. Samuel Holmen ve 19. dakikada Doka Madureira kaydetti. Manisaspor'un gollerini ise 33. dakikada penaltıdan Murat Erdoğan ve 73. dakikada Ahmet İlhan Özek kaydetti.

Ligde tam 8 maçtır kazanamayan iki takımın bu randevusunda, galibiyete ulaşan ve hasretine son veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor puanını 27'ye yükseltti. Manisaspor ise 25 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de hafta içi oynanacak olan lig maçlarında Manisaspor sahasında Samsunspor'u, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler