Belçika'da 11'ler belli oldu.

A Milli Futbol Takımımızın Euro2012 elemelerinde grupta bu akşam karşılaşacağı Belçika maçının ilk 11'i belli oldu.İŞTE MİLLİ TAKIMIMIZIN İLK 11'İVolkan - Gökhan, Servet, Serdar, Çağlar - Selçuk Şahin - Selçuk İnan, Emre - Burak, Arda - KazımYEDEKLER Sina

Belçika'da 11'ler belli oldu.
A Milli Futbol Takımımızın Euro2012 elemelerinde grupta bu akşam karşılaşacağı Belçika maçının ilk 11'i belli oldu.

İŞTE MİLLİ TAKIMIMIZIN İLK 11'İ

Volkan - Gökhan, Servet, Serdar, Çağlar - Selçuk Şahin - Selçuk İnan, Emre - Burak, Arda - Kazım

YEDEKLER
Sinan Bolat, Egemen Korkmaz, Gökhan Zan, Mehmet Topal, Gökhan Töre, Mehmet Ekici , Semih Şentürk

A Milli Takım, A Grubu'ndaki 6. maçında Belçika karşısında. Türkiye'nin 9 puanla üçüncü olduğu grupta Belçika bir maç fazlasıyla ve 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. Maç saat 21.45'te başlayacak

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

Belçika'da Romelu Lukaku yerine Genk'in ileri ikilisinden biri forma giyecek. Bu iki isimden biri, Jupiler Lig gol krallığı yarışında ikinci sırada yer alan Jelle Vonsen. Diğer isim ise onun kulüp takımındaki partneri Marvin Ogunjimi. Bu arada Leekens'in her iki futbolcuya birden şans verme ihtimali de var.

Belçika Milli Takımı'nın yaş ortalaması sadece 23. Ayrıca 24 kişilik kadrodaki 13 futbolcudan hiçbiri milli formayı 10 kereden fazla giymedi.

Lukaku, Vincent Kompany ve Eden Hazard, a milli takım forması giyen en genç sekiz oyuncudan üçü olarak dikkat çekiyor.

Türkiye Milli Takımı ise, deplasmanda oynadığı son 7 maçta sadece bir galibiyet elde edebildi. Bu mağlubiyetlerin arasında 2009 Ekim'inde oynanan ve Belçika'nın 2-0 galip geldiği maç da yer alıyor.

Arda Turan, Guus Hiddink döneminde Türk Milli Takımı'nın attığı gollerin üçte birine imzasını attı.

Eğer Gökhan Töre bu maçta forma giyerse, ilk kez milli formayı sırtına geçirmiş olacak

Oynadığı son Avusturya maçını 2-0 alarak gruptaki iddiasını sürdüren Türkiye, ikincilik hedefine ulaşabilmek için Belçika karşısında en az 1 puan almak zorunda. Geçen yıl İstanbul'da oynanan ilk maçı A Millilerimiz, 3-2 kazanmasını bilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler