"Beklenmedik gol yedik"

  Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada maça başlarken hiç beklemediği 2 golle maça başladıklarını ve Trabzon'da Trabzonspor'a karşı 2-0 ile başlamanın kolay olmadığınıda söyleyerek şöyle devam etti "Maça 2-0

"Beklenmedik gol yedik"

 

 
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada maça başlarken hiç beklemediği 2 golle maça başladıklarını ve Trabzon'da Trabzonspor'a karşı 2-0 ile başlamanın kolay olmadığınıda söyleyerek şöyle devam etti "Maça 2-0 yenik başlamamıza rağmen oyuncularım sahada elinden geleni yaptı, maçı çevirebilme adına her şeyi yaptılar iyide oynadığımızıda düşünüyorum, 2-1'i de yakaladık ama 3.gol hiç beklemediğimiz bir anda geldi , 3.golde çok eksik yakalandık o şekilde yakalanmamamız lazımdı. Ama yapacak bir şey yok 3-1 olduktan sonra işimiz iyide zora girdi, sonuna kadar mücadele ettik ama maçı kaybettik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler