Bekle bizi Beko Basketbol

 ENGEL TANIMAYIZBeko Basketbol Ligi’ne Yükselme Play-Off ilk turunda Selçuk Üniversitesi’ni iki maçta da yenip yarı finale adını yazdıran Trabzonspor gözünü Beko Basketbol Ligi’ne dikti. Beko Basketbol Ligi’ne yükselmemeleri için hiçbir sebep olmadığını s

Bekle bizi Beko Basketbol

 

ENGEL TANIMAYIZ
Beko Basketbol Ligi’ne Yükselme Play-Off ilk turunda Selçuk Üniversitesi’ni iki maçta da yenip yarı finale adını yazdıran Trabzonspor gözünü Beko Basketbol Ligi’ne dikti. Beko Basketbol Ligi’ne yükselmemeleri için hiçbir sebep olmadığını söyleyen Bordo-Mavili kulübün başkanı Mehmet Yiğit Alp, "Bu yolda bütün engelleri aşacağız ve hedefimize ulaşacağız" mesajı verdi.
 
ZAYIF RAKİP YOK
Selçuk Üniversitesi karşısında oyuncularının sorumluluk alarak oynadıklarını dile getiren Alp, "Oyuncularımız mücadeleye iyi motive olmuşlar. Böylesine güçlü bir ekip karşısında iyi oynadık ve ilk rakibimize geçmeyi başardık. Şimdi rakibimizi bekliyoruz. Play-off’ta zayıf rakip yok. Yine de bütün rakiplerimizi eleyip Beko Basketbol Ligi’ne adımızı yazdıracağız" diye konuştu. 
 
DESTEĞE DEVAM
Transferlerin takıma katkısına değinen Alp, "Doğru mevkilere yapılan doğru transferler ekibimizin gücüne güç kattı. Bunu iki maçta da gördük. Önümüzdeki maçlara aynı ciddiyetle çıktığımız takdirde önümüzde hiçbir engelin durabileceğini düşünmüyorum" dedi. Tribün desteğinden memnun olan Alp, bu sayede daha büyük başarılar kazanacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler