Bekiroğlu transferi bitirecek

Bordo-mavililer, sezon başında da transferi gündeme gelen Wisla Krakow'un ikiz yıldızları Piotr Brozek ve Pawel Brozek'in işini bitirmek üzere. Kulüpler arasında yapılan yazışmaların ardından transfer bitme noktasına geldi. Özel işleri nedeniyle Krakov'da

Bekiroğlu transferi bitirecek

Bordo-mavililer, sezon başında da transferi gündeme gelen Wisla Krakow'un ikiz yıldızları Piotr Brozek ve Pawel Brozek'in işini bitirmek üzere.

Kulüpler arasında yapılan yazışmaların ardından transfer bitme noktasına geldi. Özel işleri nedeniyle Krakov'da bulunan yönetici Tuncay Bekiroğlu, iki kardeş Piotr ve Pavel Brozek’in transferi bitirmek için kulüp yetkileleri ile bir ön görüşme yapması bekleniyor.

Yönetici Bekiroğlu'nun, bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde  Wisla Krakovlu yöneticilerle  şu sıralarda  masaya oturması bekleniyor.

Paket fiyat: 4 milyon Euro

Glowacki'den Trabzon'la ilgili bilgi alan Brozek kardeşlerin maliyeti de cazip... 3 yıldır Wisla Krakow formasıyla istikrarlı bir grafik çizen Piotr ve Pawel Brozek kardeşlerin toplam 4 milyon Euro'ya transfer edilecek.

Önceki haberimiz için tıklayın

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor