Bekiroğlu 'Bu şehir hep en iyisini..'

MAN'ın CEO'su ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu ise, Trabzon şehrinin hiçbir zaman en iyi ikinciyi kabul etmediğini belirterek, "Bu şehre ve renklere gönül vermiş bir insan olarak burada olmaktan mutluyum. Bu şehir ikinci iyiyi kabul et

Bekiroğlu 'Bu şehir hep en iyisini..'

MAN'ın CEO'su ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu ise, Trabzon şehrinin hiçbir zaman en iyi ikinciyi kabul etmediğini belirterek, "Bu şehre ve renklere gönül vermiş bir insan olarak burada olmaktan mutluyum. Bu şehir ikinci iyiyi kabul etmez. Her zaman en iyiyi isterler ve bunu hak ediyorlar. Basketbol takımımızın bu şehir için bir şans olduğunu düşünüyorum. Umarım onlarda en iyi noktaya kadar tırmanırlar" dedi. Anadolu Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş da, fahri bir Trabzonlu olarak, her zaman Trabzonspor'a desteklerinin devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor