Bekir İrtegün'ün yeni takımı...

İstanbul Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Bekir İrtegün ile bir görüşmeleri olduğunu ve futbolcudan haber beklediklerini söyledi. İstanbul Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, Fenerbahçe’nin sözleşmesini yenilemediği Bekir İrtegün ile görüştükler

Bekir İrtegün'ün yeni takımı...
İstanbul Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Bekir İrtegün ile bir görüşmeleri olduğunu ve futbolcudan haber beklediklerini söyledi.
 
İstanbul Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, Fenerbahçe’nin sözleşmesini yenilemediği Bekir İrtegün ile görüştüklerini ve futbolcudan haber beklediklerini söyledi. İstanbul Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral,  transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Teknik direktör Abdullah Avcı’nın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Saral, "Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda 4 futbolcu transfer edecektik. Ama stoper mevkisinde bir futbolcumuz sakatlandı. Bu sakatlık üzerine Bekir İrtegün ile görüşmelere başladık. Ama kendisi bize ’Kariyerini yurt dışında devam ettirmek’ istediğini söyledi. Ardından bir görüşmemiz daha oldu. Şu anda futbolcudan haber bekliyoruz. Eğer Bekir olmazsa aklımızda birkaç yabancı futbolcu var, onlara yöneleceğiz" dedi.
 
Geçen sene Beşiktaş’ın denediği Musa Muhammed ile anlaştıklarını ifade eden Saral, "Nijeryalı futbolcu Musa Muhammed ve Kayseri Erciyespor’dan transfer ettiğimiz Cenk Ahmet Alkılıç ile çarşamba günü sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor