Bebek durmadı, annesi elendi

 Olimpiyata hamile olarak katılan atıcı Taibi, bebeği rahat durmayınca elendi.Londra 2012 Olimpiyatları'nda 10 metre havalı tüfekte Malezyalı Nur Suryani Mohammed Taibi, 8 aylık olarak hamile olarak yarışlara katıldı.Yüksek konsantrasyon isteyen atıcılıkt

Bebek durmadı, annesi elendi

 

Olimpiyata hamile olarak katılan atıcı Taibi, bebeği rahat durmayınca elendi.

Londra 2012 Olimpiyatları'nda 10 metre havalı tüfekte Malezyalı Nur Suryani Mohammed Taibi, 8 aylık olarak hamile olarak yarışlara katıldı.

Yüksek konsantrasyon isteyen atıcılıkta bebeğinin defalarca kez tekmelemesi nedeniyle zorlanan Taibi isabetli atış yapamadı.

29 yaşındaki Malezyalı sporcu, "Bebeğin üç dört kez tekmelediğini duydum. Ona sakin olmasını söyledim" ifadelerini kullandı.

Elenmesine rağmen mutlu olduğunu söyleyen Taibi, "En iyi performansımı gösteremesem de iyiydim" diye konuştu.

Taibi'nin elendiği yarışta Yi Siling altın madalyayı aldı, Polonyalı Sylwia Bogacka gümüşte kaldı, Çinli Yu Dan ise bronz madalyanın sahibi oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor