Bayraktar'a destek geldi

Açıklama şöyle:"Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar TOKİ başkanlığı dönemindeki çalışmaları ve başarıları tüm kamuoyunda takdirle karşılandığı gibi Dünyaya da örnek teşkil etmiştir. Bu yoğun ve özverili çalışmaları karşısında Sayın Başbakan

Bayraktar'a destek geldi

Açıklama şöyle:

"Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar TOKİ başkanlığı dönemindeki çalışmaları ve başarıları tüm kamuoyunda takdirle karşılandığı gibi Dünyaya da örnek teşkil etmiştir. Bu yoğun ve özverili çalışmaları karşısında Sayın Başbakanımızın teveccühleri gereği Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev almıştır. Görevi devir alır almaz bir nefer gibi, hızla Türkiye’nin her yerinde çalışmalara başlamıştır.

Hal böyleyken Sayın Bakanımız'ın Trabzon’da yapmış olduğu bir konuşmasında Trabzonspor’la ilgili sarf ettiği sözler sanki siyasiler olarak bu yönde bir çalışma yapıyorlarmış gibi izlenim yaratmış, bunun karşısında menfi kamuoyu oluşturularak kendisi ile ilgili yıpratma politikası izlenmeye başlanmıştır. Bu durum tarafımızdan hassasiyetle takip edilmektedir. Sayın Bayraktar Trabzonlu ve Trabzonsporludur. Bu hassasiyet dikkate alındığında Trabzon’da yapmış olduğu açıklamanın Yargıyı ve TFF’nu etkilemeye yönelik bir açıklama olmadığı, “Yargı ve TFF’nu bu konuyu hassas bir şekilde ince eleyip sık dokuyor” anlamında anlaşılmasına ve bir takım çevreler tarafından başka anlamlar yüklenmemesi gerektiğine inanıyoruz.

Sayın Bayraktar’ın Hak'tan ve Adalet'ten yana olduğundan hiçbir şüphemiz yoktur. Bu nedenle Trabzon ve Trabzonspor’un yıpratılmaya çalışılmasına şiddetle kınıyor Sayın Bakanımız'ın sonuna kadar arkasında olduğumuzu kamuoyuna saygı ile duyururuz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor