Bayraktar: Lafımı çarpıtmasınlar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Trabzon'da bir açılışta, "Bizim hakkımız olan Trabzonsporumuz'un kupasını almak için çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz" sözlerini çarpıtmaya çalışanlara Bayraktar, Haber61.Net aracılığıyla açıklamada bul

Bayraktar: Lafımı çarpıtmasınlar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Trabzon'da bir açılışta, "Bizim hakkımız olan Trabzonsporumuz'un kupasını almak için çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz" sözlerini çarpıtmaya çalışanlara Bayraktar, Haber61.Net aracılığıyla açıklamada bulundu.

Bakan Bayraktar, yaptığı açıklamada, "Trabzonspor haksızlığa uğramıştır, UEFA'da Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne aldığına göre daha fazla söze gerek yok orada zaten herşey açıktır.

Benim ince ayar sözümün arkasında kimse birşey aramasın. Hukuk var, kanun var, bunların uygulanması gerekiyor bende bunu söyledim. Yazılı kurallar neyse onlar uygulansın dedim ben" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor