Bayrak açmayacağıma söz veriyorum

FENERBAHÇE’nin UEFA Avrupa Ligi’nde AEL Limasol ile oynayacağı maç öncesi Kıbrıs’ta ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertli kulüp yönetimi, Kıbrıs Rum temsilcisi ile önümüzdeki perşembe günü yapılacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşması için taraftarlara,

Bayrak açmayacağıma söz veriyorum

FENERBAHÇE’nin UEFA Avrupa Ligi’nde AEL Limasol ile oynayacağı maç öncesi Kıbrıs’ta ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertli kulüp yönetimi, Kıbrıs Rum temsilcisi ile önümüzdeki perşembe günü yapılacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşması için taraftarlara, Türkiye ve KKTC bayrağı yasağı koydu.

KKTC’deki iki taraftar derneği ile İstanbul’da protokol imzalayan sarı lacivertli kulübün dış ilişkiler müdürü Turgut Acar, F.Bahçe kafilesinin Larnaka Havaalanı’nda karşılanmamasını da istedi. Rumları tahrik etmemek için başvurulan bu uygulama, KKTC’deki Fenerbahçeliler Derneği’nin maça gitmek amacıyla bilet alan taraftarlara, yasaklarla ilgili deklarasyon belgesi imzalatmasıyla ortaya çıktı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler