Bayburt'ta boks şöleni!

Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonaya, Bayburt Valisi Kerem Al, Türkiye Boks Federasyonu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yalçın, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, daire amirleri, sporcular ile vatandaşlar katıldı.Şampiyonanı

Bayburt'ta boks şöleni!

Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonaya, Bayburt Valisi Kerem Al, Türkiye Boks Federasyonu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yalçın, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, daire amirleri, sporcular ile vatandaşlar katıldı.

Şampiyonanın açılış konuşmasını yapan Türkiye Boks Federasyonu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın, 12 Şubat tarihine kadar devam edecek müsabakalara, 57 ilden 380 sporcunun katıldığını söyledi.

Yalçın, “Gençler kategorisinde 1993 ve 1994 doğumlu arkadaşlarımız şampiyonada ter dökecekler. 10 değişik sıklette yapılacak müsabakalar, üçer dakikadan üç raunt olacak. Müsabakalardaki tüm sporcu, antrenör ve hakemlerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Bayburt Valisi Kerem Al ise Anadolu'nun tüm renklerinin kentte buluştuğunu ifade ederek, sporun barış ve dostluğu pekiştirdiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından şampiyonanın açılış müsabakasında, 56 kilogramda Bilal Görgülü ile İlkay Özbayrak karşılaştı. Niğde Gençlikspor Kulübü sporcusu Bilal Görgülü, rakibini abandone ile yendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler