Bayburt Hakan Şükür'e ne yolladı!

AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, kaydını yaptırdıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bayburtluların kendisine el örmesi bir kravat hediye ettiğini ve milletvekili kaydını yaptırırken bu kravatı takacağına söz verdiğini belirten Şükü

Bayburt Hakan Şükür'e ne yolladı!

AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, kaydını yaptırdıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bayburtluların kendisine el örmesi bir kravat hediye ettiğini ve milletvekili kaydını yaptırırken bu kravatı takacağına söz verdiğini belirten Şükür, kendi kravatını çıkarıp hediye edilen kravatı taktı.

Sporun kendisi için vazgeçilmez bir tutku olduğunu ifade eden Hakan Şükür, bakanlık işareti alıp almadığına yönelik soruya da, "Hayır kesinlikle böyle bir işaret yok. Bunu daha önce de söyledim. Bir pazarlık yapmam söz konusu değil" dedi.

TBMM'nin milletvekillerinden oluşan bir takımı olduğunun hatırlatılması üzerine Şükür, "Zaman zaman geldim, oynadım dışarıdan. Buradaki Meclis takımında da tabii ki ben de zaman zaman oynayacağım" dedi.

Hakan Şükür'ün, TBMM'den ayrılırken hediye kravatı çıkarıp kendi kravatını yeniden takması da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler