Bayan Brozek'ler Trabzon'u sevdi

Trabzonspor'un devre arasında transfer ettiği Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek, ailelerini de Trabzon'a getirdi. Trabzon'u çok beğenen iki futbolcunun eşleri ve çocuklarıyla birlikte oldukça mutlu olan ikizler, Türk yemeklerine ise hayran ka

Bayan Brozek'ler Trabzon'u sevdi

Trabzonspor'un devre arasında transfer ettiği Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek, ailelerini de Trabzon'a getirdi. Trabzon'u çok beğenen iki futbolcunun eşleri ve çocuklarıyla birlikte oldukça mutlu olan ikizler, Türk yemeklerine ise hayran kaldı. Her fırsatta Türk yemeklerinden yiyen iki oyuncunun, eşleriyle de sürekli olarak alışverişe çıktığı öğrenildi.

Piotr Brozek, Trabzon'un çok sıcak bir şehir olduğunu belirterek, "Her yerde bize çok fazla ilgi var. Sanki şehir futbolla bütünleşmiş gibi. Böyle bir şeyi daha önce görmemiştim. Müthiş bir duygu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler