Bayan A Milliler kampa başladı

Teknik Direktör Yücel Uyar yönetiminde gerçekleşecek hazırlık kampına Türkiye'de futbol oynayan oyuncuların yanı sıra, 6 ülkede top koşturan 25 bayan futbolcu katıldı. Bugün akşam saatlerin başlayan kampın ilk antrenmanında düz koşu yapan bayan futbolcula

Bayan A Milliler kampa başladı

Teknik Direktör Yücel Uyar yönetiminde gerçekleşecek hazırlık kampına Türkiye'de futbol oynayan oyuncuların yanı sıra, 6 ülkede top koşturan 25 bayan futbolcu katıldı. Bugün akşam saatlerin başlayan kampın ilk antrenmanında düz koşu yapan bayan futbolcular, ısınma hareketlerden sonra tek top oynadılar. Antrenman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Yardımcı Antrenör Nur Mustafa Gülen, bayan milli takımını tanıma amaçlı ilk defa kampa aldıklarını söyledi.

Gülen, şunları söyledi: "Teknik direktörümüz Yücel Uyar ve Yardımcı Antrenör Nihan Su ve ben kampta futbolcularımızı çalıştıracağız. Önümüzdeki süreçte yabancı ülkelerde oynayan bayan futbolcularımızı Almanya'da bir haftalık seçme kampına alacağız. Onları da orada görüp değerlendirdikten sonra kamplar sonunda gerçek kadromuzu oluşturarak 2011 yılındaki Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacağız. Önümüzdeki mart ayında Avrupa Şampiyonası kurası çekilecek. Çarşamba ve perşembe günü burada kamp yapan iki yabancı takımla özel maç yapacağız. Cuma günü tek antrenman yaptıktan sonra öğleden sonra kamp sona erecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor