Bayan A Milli takıma Trabzon'dan bir oyuncu

Kadın A Milli Takımımız, 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup'taki dördüncü maçını 13 Şubat Perşembe günü Ukrayna ile oynayacak.Bu karşılaşma için aday kadroya Trabzon'dan bir oyuncu çağırıldı. bu oyuncu Trabzon İdmanocağından Elif Den

Bayan A Milli takıma Trabzon'dan bir oyuncu

Kadın A Milli Takımımız, 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup'taki dördüncü maçını 13 Şubat Perşembe günü Ukrayna ile oynayacak.

Bu karşılaşma için aday kadroya Trabzon'dan bir oyuncu çağırıldı. bu oyuncu Trabzon İdmanocağından Elif Deniz.

Adana'daki 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda saat 14.30'da başlayacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Ana Minic yönetecek. Stadyuma gidecek taraftarlarımız karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebilecek.

Teknik Direktör Nur Mustafa Gülen yönetimindeki Kadın A Milli Takımımızın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

 

2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 42 takım 7 ayrı grupta mücadele ediyor. Kadın A Milli Takımımızın da İngiltere, Ukrayna, Belarus, Galler ve Karadağ ile 6. Grup'ta mücadele ettiği karşılaşmalar sonunda gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar finallere direk katılma hakkını elde edecek. Tüm grup ikincileri arasında ilk dörde giren takımlar arasında oynanacak play-off müsabakaları sonunda bir takım daha finallere katılma hakkı kazanacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor