Batuhan'la ilgili ilginç detay!

Bordo-Mavili kulübün yeni transferi Batuhan Karadeniz ile ilgili su yüzüne çıkan ilginç bir detay şaşkınlık yarattı. Geçen sezon 15 resmi karşılaşmada forma giyen ve son maçına 21 Aralık’ta çıkan 22 yaşındaki oyuncunun o günden sonra kendine iyi bakmadığı

Batuhan'la ilgili  ilginç detay!

Bordo-Mavili kulübün yeni transferi Batuhan Karadeniz ile ilgili su yüzüne çıkan ilginç bir detay şaşkınlık yarattı. Geçen sezon 15 resmi karşılaşmada forma giyen ve son maçına 21 Aralık’ta çıkan 22 yaşındaki oyuncunun o günden sonra kendine iyi bakmadığı ortaya çıktı. Kondisyon eksikliğinin yanı sıra genç futbolcunun kilo problemi yaşadığı, yapılan kontroller sonucunda vücudunda 13 kilo yağ barındırdığı öğrenildi. 1.92 boyundaki Batuhan’ın yağlar hariç kilosunun 88 olduğu belirtilirken, toplamda 101 olan kilosunu düşürmesi için harekete geçildi.

‘BATUHAN’I TIĞ GİBİ YAPACAĞIM’
Teknik direktör Mustafa Akçay’ın Davraz kampında Batuhan’a özel bir idman programı uygulatacağı ancak kampa kadar yemesine ve içmesine dikkat etmesi için oyuncusuna diyet listesi verdiği öğrenildi. Akçay’ın Darvaz kampında Batuhan’ı tığ gibi yapacağını söylediği öğrenildi. Batuhan’ın da yeni sezon hazırlıklarını dört gözle beklediğini ifade ettiği ve kısa süre içerisinde normale dönerek Trabzon’a büyük katkılar sağlamayı hedeflediğini belirttiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor