Batuhan'dan taraftara mesaj!

Trabzonspor'un görüşmelere başladığını resmen açıkladığı Batuhan Karadeniz, uçuk kaçık mizacının gereği yine ilginç bir açıklamaya imza attı.Batuhan henüz resmi imzalar atılmadan önce bordo mavili taraftarlara mesaj gönderdi. Twitter hesabından "Kaç numar

Batuhan'dan taraftara mesaj!

Trabzonspor'un görüşmelere başladığını resmen açıkladığı Batuhan Karadeniz, uçuk kaçık mizacının gereği yine ilginç bir açıklamaya imza attı.

Batuhan henüz resmi imzalar atılmadan önce bordo mavili taraftarlara mesaj gönderdi. Twitter hesabından "Kaç numara forma giyeceğimin kararını veremedim bana ilk boş olan numarayı yazan Trabzonspor taraftarının söylediği numarayı giyeceğim" yazan Batuhan, daha imza söz konusu olmadan transferin bittiği mesajını verdi. Batuhan daha sonra bir taraftarın 17 numarayı önermesinin ardından, Burak Yılmaz'ın eski formasını giyeceğinin sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor