Batuhan'dan bir vukuat daha!

Gittiği hiçbir takımda tutunamayan ancak buna rağmen sezon başında Trabzonspor’un bir şans vermeye değer görerek transfer ettiği Batuhan Karadeniz, çıkışa geçmesi beklenirken hala inişlerde... Mustafa Akçay’ın hiçbir gelişim göstermediği için kafasından s

Batuhan'dan bir vukuat daha!

Gittiği hiçbir takımda tutunamayan ancak buna rağmen sezon başında Trabzonspor’un bir şans vermeye değer görerek transfer ettiği Batuhan Karadeniz, çıkışa geçmesi beklenirken hala inişlerde... Mustafa Akçay’ın hiçbir gelişim göstermediği için kafasından sildiği ve kardo dışı bıraktığı Batuhan Karadeniz, vurdumduymaz tavırlarına devam ediyor...  Volkan Şen ile birlikte kadro dışı kalan ve takımdan ayrı çalışan Batuhan’ın rapor aldığı ve Trabzon’dan ayrılarak İstanbul’a gittiği öğrenildi.

 UNUTULMAZ VUKUATLAR...

TRANSFER GÖRÜŞMESİ Mİ YAPIYOR?
Bu son gelişme ise Bordo-Mavili kulübün teknik heyeti ve özellikle yönetimini çileden çıkardı... Batuhan Karadeniz’in bu hareketinin bardağı taşıran son damla olduğu belirtildi. Affedilmesi ihtimali bulunan genç oyuncunun bu davranışının ardından tekrar takıma girmesinin zor olduğu konuşuluyor. Batuhan’ın birkaç takımla transfer görüşmesi halinde olduğu ileri sürülürken, Sivas maçının ardından Trabzon’a döneceği gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler