Batuhan'a bak sen! Sivas şikeye karışmamış...

Trabzonspor'dan Sivasspor'a transfer olan Batuhan Karadeniz de modaya uydu.Şike yaptığı gerekçesiyle UEFA'dan 1 yıl men cezası alan Sivasspor'da forma giyecek olan Batuhan takımının şike yapmadığını savundu. Trabzonspor'dayken bu tip konulara karışmayan g

Batuhan'a bak sen! Sivas şikeye karışmamış...

Trabzonspor'dan Sivasspor'a transfer olan Batuhan Karadeniz de modaya uydu.

Şike yaptığı gerekçesiyle UEFA'dan 1 yıl men cezası alan Sivasspor'da forma giyecek olan Batuhan takımının şike yapmadığını savundu. Trabzonspor'dayken bu tip konulara karışmayan genç futbolcu şikecilerin modasına uyarak taraftarına bu yolla kendisini sevdirmeyi tercih etti.

Sivasspor'un, Avrupa Ligi'nden bir yıl men cezası alması nedeniyle üzüntü yaşadığını belirten Karadeniz, "Bu, bizi gerçekten önemli bir şekilde yaraladı. Sivasspor ve başındaki camianın böyle bir olaya karışmadığını Türk halkı biliyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler