Batuhan'a bak sen!

Trabzonspor'un bir hata yapıp kadrosuna kattığı Batuhan Karadeniz, yeni takımı Sivasspor'da açıklamalarda bulundu. Profesyonellikle uzaktan yakından ilgisi olmayan Batuhan, şikeden ceza alan Sivasspor'un Trabzonspor'dan daha profesyonel olduğunu söyledi. 

Batuhan'a bak sen!
Trabzonspor'un bir hata yapıp kadrosuna kattığı Batuhan Karadeniz, yeni takımı Sivasspor'da açıklamalarda bulundu.
 
Profesyonellikle uzaktan yakından ilgisi olmayan Batuhan, şikeden ceza alan Sivasspor'un Trabzonspor'dan daha profesyonel olduğunu söyledi.
 
Daha önce Beşiktaş, Eskişehir, Trabzonspor ve Elazığspor formaları giyen Batuhan Karadeniz “ Geçmişe dair bir özlemim yok, oynadığım her kulüp bana bir şeyler kattı. Beşiktaş kulübü beni yetiştirip buralara getirdi. Eskişehirspor kulübü bana güvenip kapısını açmıştır. Hayatımda unutamayacağım dediğim iki kulüp vardır. Benim hayatımın bu noktaya gelmesini sağlayan başlı başına Eskişehirspor’dur. Sivasspor’da olmaktan gayet memnunum. Beşiktaş ve Trabzonspor dahil bu kadar profesyonelleşmiş bir kulüpte daha evvelden oynamadım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor