Batuhan'a 60 bin TL ceza şoku!

Eskişehirspor Yönetimi Kurulu, Süper Toto Süper Lig'de geçen hafta yapılan Bursaspor maçında kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan Batuhan Karadeniz'e 60 bin lira para cezası verdi.Teknik asbaşkan Nihat Çuhadar, Eskişehirspor'un resmi internet sites

Batuhan'a 60 bin TL ceza şoku!

Eskişehirspor Yönetimi Kurulu, Süper Toto Süper Lig'de geçen hafta yapılan Bursaspor maçında kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan Batuhan Karadeniz'e 60 bin lira para cezası verdi.

Teknik asbaşkan Nihat Çuhadar, Eskişehirspor'un resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, yönetim kurulu toplantısı sonucunda, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un da görüşlerine dayanarak Batuhan Karadeniz'e 60 bin lira para cezası verdiğini bildirdi.

Bülent Uygun da takım kadrosunun diğer takımlara göre dar olduğunu belirterek, bu kadro yapısında herkese ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Eskişehirspor'un taraftarının desteğinine ihtiyacının olduğunu ifade eden Uygun, şunları kaydetti: “Onların sevgisine, onların korumasına, onların ateşine ihtiyacımız var. Her insan hata yapacaktır. Bu futbolun doğasında var. Hata olmaması demek, aslında o forma için mücadele etmemektir. Her yere nam salmış taraftarımızdan takıma her zamankinden daha çok sahip çıkmasını, futbolcusunu kollamasını rica ediyorum. Batuhan kardeşim de hayaline giden yolları kendi aklı, iradesi ve gücüyle, beynini katarak ve çok çalışarak başarmaya mecburdur. Başarıyı ve insanları 3 şekilde tarif edersek bunlar, 'gerçekten başarılı olanlar', 'başarılıyım diye geçinenler' ve 'başarılı insanlar üzerinden geçinenler'dir. Batuhan kendisine hangisini yakıştırıyorsa orada olacaktır. Şu andan itibaren daha çok çalışmaya, taraftarın gönlünü kazanmaya, acılarla dolu hayatta mutluluk için başarmaya ihtiyacı vardır.

Tabii ki disiplinsizliğin de cezasını çekmeyi kabullenip, hatalardan ders almayı da bilecektir. Batuhan, yönetim kurulumuzun vereceği maddi cezayı adeta bir başarı primi olarak görüp, çok çalışmaya devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler